#ServeisPerEmprendre

Servei per a persones emprenedores

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Què necessites?

Professionals que et responen

Suport en tràmits

Espais d'allotjament

Borses de negocis i serveis

Premis i concursos d'idees

Gent per conèixer

Coneixements

Finançament

Nous serveis

Espai de coworking

Oferta d'oficines de coworking a  Esplugues de Llobregat adreçat a programadors de software/web, càmeres i muntadors de video, realitzadors, diseñadors grafics.

Servei de mentoring per a projectes empresarials

L'Ajuntament de Blanes ofereix un servei de mentoring amb una persona sènior, provinent de la SECOT: empresaris jubilats que fan de mentors a emprenedors.

Educar el talent emprenedor

Formació i acompanyament de docents de la mà de la Fundació Princesa de Girona per a educar el talent emprenedor a les escoles.

#ServeisPerEmprendre

 

Crea i millora la teva presència en línia amb WordPress i la intel·ligència artificial
Aquest curs proporcionarà als estudiants les habilitats necessàries per crear i gestionar la seva presència en línia de manera efectiva, utilitzant WordPress, les xarxes socials i la intel·ligència artificial.

Taller informatiu setmanal Vull emprendre. Per on començo?

Donar a conèixer les qüestions bàsiques a tenir en compte abans de crear una empresa i informar dels serveis municipals a l'abast de les persones emprenedores.

Format: Virtual a través de la plataforma Microsoft Teams i presencial a l'Edifici Vapor Gran (carrer Telers, 5, Terrassa) un dimarts al mes els següents dies: 17 de gener, 21 de febrer, 21 de març, 18 d'abril, 16 de maig, 20 de juny, 18 de juliol, 22 d'agost, 19 de setembre, 17 d'octubre, 21 de novembre i 19 de desembre de 2023.


CAPACITA'T. Utilització senzilla i eficient del certificat digital, la signatura i la factura electrònica
El Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha organitzat per aquest any 2023 cursos i tallers gratuïts adreçats a emprenedors, autònoms i empreses per tal d'ajudar-los en la seva gestió empresarial i millorar la seva competitivitat i impulsar el creixement del teixit productiu de la comarca de l'Alt Penedès.

Calendari