#ServeisPerEmprendre

Services for entrepreneurs

provided by public and private institutions from Catalonia

What do you require?

Professionals who respond

Help with paperwork

Sites of accommodation

Business and services market

Awards and ideas contests

People to meet

Knowledge

Funding

New services

Co-working area

Offices available for co-working in Esplugues de Llobregat aimed at software/web programmers, camera operators and video editors, producers and graphic designers.

Mentoring service for business projects

The Council of Blanes offers a service of mentoring with a senior representative from SECOT: retired business owners who act as mentors for entrepreneurs.

Training entrepreneurial talent

Training and support from trainers from the Princess of Girona Foundation to provide education in entrepreneurial talent in schools.

#ServeisPerEmprendre

 

Featured services

Crea i millora la teva presència en línia amb WordPress i la intel·ligència artificial
Aquest curs proporcionarà als estudiants les habilitats necessàries per crear i gestionar la seva presència en línia de manera efectiva, utilitzant WordPress, les xarxes socials i la intel·ligència artificial.

Taller informatiu setmanal Vull emprendre. Per on començo?

Donar a conèixer les qüestions bàsiques a tenir en compte abans de crear una empresa i informar dels serveis municipals a l'abast de les persones emprenedores.

Format: Virtual a través de la plataforma Microsoft Teams i presencial a l'Edifici Vapor Gran (carrer Telers, 5, Terrassa) un dimarts al mes els següents dies: 17 de gener, 21 de febrer, 21 de març, 18 d'abril, 16 de maig, 20 de juny, 18 de juliol, 22 d'agost, 19 de setembre, 17 d'octubre, 21 de novembre i 19 de desembre de 2023.


CAPACITA'T. Utilització senzilla i eficient del certificat digital, la signatura i la factura electrònica
El Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha organitzat per aquest any 2023 cursos i tallers gratuïts adreçats a emprenedors, autònoms i empreses per tal d'ajudar-los en la seva gestió empresarial i millorar la seva competitivitat i impulsar el creixement del teixit productiu de la comarca de l'Alt Penedès.

Calendar