#ServeisPerEmprendre

Serveis per a emprenedors

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Sobre #ServeisPerEmprendre

Què és i per a què serveix el web #ServeisPerEmprendre?

 • El web #ServeisPerEmprendre, promogut per Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, recull programes, serveis i activitats que presten tant entitats públiques com privades d'arreu del territori català amb la finalitat d'oferir-los en una única plataforma consultable a totes les persones emprenedores. És una eina que proporciona la màxima visibilitat i notorietat a les entitats i als seus serveis.
   
 • A #ServeisPerEmprendre hi trobaràs tant serveis per iniciar la teva activitat econòmica com per impulsar-la els primers cinc anys de vida. L'objectiu és apropar-te aquests serveis perquè tinguis més facilitats a l'hora d'emprendre i coneguis ràpidament, de manera exhaustiva i actualitzada, tots aquells serveis que tens a la teva disposició arreu de Catalunya.

 

Aquest web ofereix quatre formes d'accedir als serveis i a les entitats:  

 

 

 

Quins serveis hi pots trobar?

·   Professionals que et responen

 • Informació i primera orientació, assessorament personalitzat, mentoria empresarial, acceleració i incubació, assessorament i comerç de tecnologia.

·   Suport en tràmits     

 • Tramitació i gestions legals.

·   Espais d'allotjament 

 • Viver d'empreses, incubadora d'empreses, centre de negocis, espai de coworking, espai de teletreball.

·   Borses de negocis i serveis     

 • Traspàs de negocis, borsa de professionals, serveis de segona oportunitat.

·   Premis i concursos d'idees      

 • Premis i convocatòries.

·   Gent per conèixer   

 • Missions i viatges, actes i jornades, fires i exhibicions, xarxa d'intercanvi i networking.

·   Coneixements           

 • Formació en gestió de negoci, sensibilització per emprendre, formació i estratègia digital.

·   Finançament

 • Assessorament financer, mediació financera, business angels i capital de risc, ajuts i subvencions, préstecs i avals .

 

Què és Catalunya Emprèn?

És una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que engloba, impulsa i promociona les accions públiques i privades de valor per a l'emprenedor i per al creixement de l'emprenedoria a Catalunya. Sota les accions pots trobar-hi instruments, programes i xarxes com la Xarxa Catalunya Emprèn, AraCoop, @EmprenSocial, Start-up Catalonia, Emprenedoria Corporativa, Consolida't (treball autònom), web #ServeisPerEmprendre, entre d'altres.

 

Condicions d'ús

Catalunya Emprèn no realitza cap tipus d'acreditació o homologació dels serveis que s'introdueixen en aquest web, només valida que les entitats que s'hi donen d'alta prestin serveis als emprenedors i en les tipologies que s'hi descriuen. Les entitats mateixes introdueixen els serveis o bé s'obtenen sempre dels webs oficials d'aquestes. En tots els casos s'ofereixen els enllaços per accedir-hi directament i contactar les persones de contacte que les entitats proporcionen. Catalunya Emprèn no es responsabilitza de l'actualització de les dades.