#ServeisPerEmprendre

Servei per a persones emprenedores

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Sobre #ServeisPerEmprendre

Què és i per a què serveix el web #ServeisPerEmprendre?

 • El web #ServeisPerEmprendre, promogut per Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, recull programes, serveis i activitats que presten tant entitats públiques com privades d'arreu del territori català amb la finalitat d'oferir-los en una única plataforma consultable a totes les persones emprenedores. És una eina que proporciona la màxima visibilitat i notorietat a les entitats i als seus serveis.
   
 • A #ServeisPerEmprendre hi trobaràs tant serveis per iniciar la teva activitat econòmica com per impulsar-la o fer-la créixer. És una eina que et permetrà conèixer l'ecosistema emprenedor català i els recursos i activitats que hi ha tant per persones emprenedores com per a startups (concursos, calls to action, espais de coworking, centres de negoci, escoles de programació, acceleradores, centres de recerca... ) L'objectiu és apropar aquests serveis perquè tinguis més facilitats a l'hora d'emprendre, a l'hora de formar-te, de conèixer gent i que coneguis ràpidament, de manera exhaustiva i actualitzada, tots aquells serveis que tens a la teva disposició arreu de Catalunya.

 

Aquest web ofereix quatre formes d'accedir als serveis i a les entitats:  

 

 

 

Quins serveis hi pots trobar?

·   Professionals que et responen

 • Informació i primera orientació, assessorament personalitzat, mentoria empresarial, acceleració i incubació, assessorament i comerç de tecnologia.

·   Suport en tràmits     

 • Tramitació i gestions legals.

·   Espais d'allotjament 

 • Viver d'empreses, incubadora d'empreses, centre de negocis, espai de coworking, espai de teletreball.

·   Borses de negocis i serveis     

 • Traspàs de negocis, borsa de professionals, serveis de segona oportunitat.

·   Premis i concursos d'idees      

 • Premis i convocatòries.

·   Gent per conèixer   

 • Missions i viatges, actes i jornades, fires i exhibicions, xarxa d'intercanvi i networking.

·   Coneixements           

 • Formació en gestió de negoci, sensibilització per emprendre, formació i estratègia digital.

·   Finançament

 • Assessorament financer, mediació financera, business angels i capital de risc, ajuts i subvencions, préstecs i avals .

 

Què és Catalunya Emprèn?

Catalunya Emprèn és un programa de la Generalitat de Catalunya que impulsa i promou actuacions públiques i privades de valor per a l'emprenedor/a i per a les startups, a les que dóna suport directe. La creació, el creixement i l'èxit de les noves empreses, així com el foment de l'emprenedoria i de l'ecosistema emprenendor català, són els objectius principals que persegueix aquesta iniciativa.

No tots els emprenedors ni tots els tipus d'emprenedoria són iguals. La marca Catalunya Emprèn engloba aquesta diversitat emprenedora recolzant actuacions en cadascun dels àmbits següents: emprenedoria de petites empreses, d'startups, basada en la ciència, corporativa, social i de les indústries culturals i creatives.

 

Condicions d'ús

Catalunya Emprèn no realitza cap tipus d'acreditació o homologació dels serveis que s'introdueixen en aquest web, només valida que les entitats que s'hi donen d'alta prestin serveis a les persones emprenedores i en les tipologies que s'hi descriuen. Les entitats mateixes introdueixen els serveis o bé s'obtenen sempre dels webs oficials d'aquestes. En tots els casos s'ofereixen els enllaços per accedir-hi directament i contactar les persones de contacte que les entitats proporcionen. Catalunya Emprèn no es responsabilitza de l'actualització de les dades.