#ServeisPerEmprendre

Servei per a persones emprenedores

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Què necessites?

Professionals que et responen

Suport en tràmits

Espais d'allotjament

Borses de negocis i serveis

Premis i concursos d'idees

Gent per conèixer

Coneixements

Finançament

Nous serveis

Espai de coworking

Oferta d'oficines de coworking a  Esplugues de Llobregat adreçat a programadors de software/web, càmeres i muntadors de video, realitzadors, diseñadors grafics.

Servei de mentoring per a projectes empresarials

L'Ajuntament de Blanes ofereix un servei de mentoring amb una persona sènior, provinent de la SECOT: empresaris jubilats que fan de mentors a emprenedors.

Educar el talent emprenedor

Formació i acompanyament de docents de la mà de la Fundació Princesa de Girona per a educar el talent emprenedor a les escoles.

#ServeisPerEmprendre

 

Com fixem el preu dels nostres productes/serveis?

Si millores el preu dels teus productes en un 1%, podràs elevar els teus beneficis un 10,29%.

No obstant, pels autònoms i empreses pot resultar una feina força feixuga determinar el preu adequat pels seus productes i serveis, de manera que la captació de clients i la seva fidelització augmenti, però sense tenir pèrdues en el procés.

En aquesta formació, t'explicarem les diverses fórmules de les que disposes per determinar el preu (tant tradicionals com les actuals), així com les eines que tens per poder escollir la millor opció pel teu negoci.

Aquesta acció està subvencionada pel Departament de Treball i Empresa.


Reemprèn per evitar el tancament de negocis

Vols emprendre però no tens definit cap projecte?

Des de Reempresa i l'Ajuntament de Figueres, t'ajudem a trobar un projecte empresarial perquè puguis centrar els teus esforços a donar continuïtat i fer créixer un negoci que ja està en funcionament a l'Alt Empordà.
Per conèixer quins negocis estan disponibles a la comarca i tots els serveis gratuïts per reemprendre que t'oferim des d'Oficina Empresa, et convidem a la Sessió Informativa Reempresa del proper dilluns 25 de setembre a les 13:30h a l'Espai d'Innovació Empresarial de Figueres.


Utilització del certificat digital i la factura electrònica

Compartir conceptes bàsics sobre la utilització del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica, de manera pràctica.

Aconseguir que les persones participants vegin els avantatges d’emprar les tres eines, que entenguin què son, com funcionen i que puguin triar com implantar-los a les seves organitzacions.

Introduir els mecanismes per facilitar la implantació i ús de les tres eines, amb aplicacions gratuïtes, explicant-ne el funcionament i oferint consells pràctics.


Calendari