#ServeisPerEmprendre

Servei per a persones emprenedores

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Què necessites?

Professionals que et responen

Suport en tràmits

Espais d'allotjament

Borses de negocis i serveis

Premis i concursos d'idees

Gent per conèixer

Coneixements

Finançament


Tecnologia finançada per:       

Nous serveis

Espai de coworking

Oferta d'oficines de coworking a  Esplugues de Llobregat adreçat a programadors de software/web, càmeres i muntadors de video, realitzadors, diseñadors grafics.

Servei de mentoring per a projectes empresarials

L'Ajuntament de Blanes ofereix un servei de mentoring amb una persona sènior, provinent de la SECOT: empresaris jubilats que fan de mentors a emprenedors.

Educar el talent emprenedor

Formació i acompanyament de docents de la mà de la Fundació Princesa de Girona per a educar el talent emprenedor a les escoles.

#ServeisPerEmprendre

 

Taller d'emprenedoria social
  • Adreçat a: Persones emprenedores que volen iniciar un projecte o negoci dins l'àmbit de l'economia social.

  • Objectiu: Introduir el concepte d'economia social i solidària, els valors i principis que la defineixen, així com els trets diferencials de les empreses socials. Incentivar una emprenedoria transformadora, més respectuosa amb les persones i el medi ambient.

 


Fiscalitat bàsica per a autònoms/es

L'objectiu principal de la formació és que l’autònom persona física sigui capaç d’entendre -i en el millor dels casos fins i tot realitzar i tramitar ell mateix- les obligacions comptables i fiscals que ha d’assumir. 

3 sessions, de 4 hores cadascuna

Horari: de 16 a 20 h


Demo Day del Programa Primer al 4YFN

El Programa Primer tornarà a tenir una presència destacada a l’estand Barcelona & Catalonia Startup Hub de la Generalitat a l'esdeveniment 4YFN, dedicat a la inversió i a les empreses emergents del MWC.

Sis startups sorgides de la darrera edició d'aquest programa de la Direcció General d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria podran presentar els seus projectes en el Demo Day que tindrà lloc el 26 de febrer.


Calendari